'Noppert plukt geen vruchten van WK en verlengt definitief bij Heerenveen'

'Noppert plukt geen vruchten van WK en verlengt definitief bij Heerenveen'

30-08-2023 21:08 Laatste update: 31-08-2023 09:26
56

Andries Noppert gaat zeer waarschijnlijk zijn contract bij sc Heerenveen verlengen. Dat meldt de Leeuwarder Courant. Er moeten slechts enkele plooien worden gladgestreken, alvorens de boomlange doelman zijn handtekening zet. 

Op dit moment staat Noppert nog tot de zomer van 2024 onder contract bij Heerenveen. Die verbintenis wordt opengebroken en verlengd tot medio 2027. Met de contractverlenging wordt de Oranje-international op slag een van de grootverdieners van de club uit Friesland. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat het nieuws wereldkundig wordt gemaakt. 

Zodoende ligt de toekomst van Noppert dus 'gewoon' in Nederland. De keeper kende een zeer veelbewogen jaar. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van Go Ahead Eagles. Noppert maakte meteen indruk onder de lat in het Abe Lenstra Stadion. Dat leverde hem een uitverkiezing op bij het Nederlands elftal, waarvoor hij alle wedstrijden op het WK in Qatar speelde. Een lucratieve stap omhoog leek aan de orde, maar die kwam er, mede vanwege blessureleed, niet.  

"Misschien ben ik gewoon niet interessant genoeg, anders hadden ze me wel genomen. Of kiezen ze eerder voor een ander", zei Noppert onlangs nog in gesprek met De Telegraaf over het gebrek aan concrete interesse.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!