Mulder vol lof: 'Laten zien dat hij op dit niveau mee kan bij Feyenoord'

Mulder vol lof: 'Laten zien dat hij op dit niveau mee kan bij Feyenoord'

04-10-2023 21:02
18

Ramiz Zerrouki heeft woensdag een sterke indruk gemaakt in het Champions League-duel van Feyenoord bij Atlético Madrid. De controleur kreeg enigszins verrassend een basisplaats van coach Arne Slot en volgens Youri Mulder pakte die keuze goed uit.

"Dat is zeker een goede keuze geweest. Het stond goed op het middenveld. We hebben Griezmann totaal niet gezien, dat is toch hun beste speler", begint Mulder bij Ziggo Sport. "Ik vond Zerrouki heel goed spelen. Ik heb hem natuurlijk vaker gezien, bij FC Twente. Hij is technisch goed, heeft overzicht. Hij leest het spel goed, staat vaak op de goede plek om een aanval te onderbreken. Ik vind dat hij echt heeft laten zien dat hij goed mee kan bij Feyenoord en dan ook nog op dit niveau. Absoluut een goede beurt."

Ondanks een sterk optreden stond Feyenoord wel met lege handen in het Wanda Metropolitano (3-2). "Feyenoord was echt wel goed aan het voetballen. Ze waren gevaarlijk en Atlético heeft het heel moeilijk gehad met Feyenoord. Het zat alleen net niet mee", aldus Mulder. "Alle complimenten, maar ze kregen op de verkeerde momenten de goals tegen. Zo vlak voor en na rust. Het is jammer. Als Gimenez er was geweest hadden ze wel meer kans gehad. Ik vind dat het tentamen eigenlijk geslaagd is. Maar ja, je hebt verloren."