Go Ahead Eagles komt met contractnieuws: Hake langer aan het roer

Go Ahead Eagles komt met contractnieuws: Hake langer aan het roer

06-10-2023 16:14 Laatste update: 21:51
26

Contractnieuws bij Go Ahead Eagles: hoofdtrainer René Hake heeft zijn contract met één jaar verlengd, tot de zomer van 2026, zo meldt de club uit Deventer via de eigen kanalen. Hake geeft aan gelukkig te zijn in de Adelaarshorst.

"Ik heb heel sterk het gevoel dat mijn inbreng gewaardeerd en serieus genomen wordt bij Go Ahead Eagles", zo geeft Hake aan. "De prettige samenwerking met de clubleiding draagt daar in belangrijke mate aan bij. Vanaf het begin heb ik het vertrouwen van Jan Willem van Dop, Paul Bosvelt en Kees Vierhouten gevoeld. Ze geloven in mijn werk- en zienswijze en de manier waarop ik deze samen met de staf verder door wil ontwikkelen."

Ook heeft Hake geloof in de potentie van de Deventenaren. "Het doel van Go Ahead Eagles is om een stabiele Eredivisieclub te worden. Alles wat we doen, staat in het teken daarvan. Dagelijks kijken we naar wat er nodig is om die stabiliteit uit te bouwen en te waarborgen, zonder daarbij de grootte van de club te overschatten. Binnen de mogelijkheden van de club proberen we stappen te maken. Bij iedereen in en rond Go Ahead Eagles bespeur ik de bereidheid om serieus mee te denken en innovatief te zijn."

Hake nam het roer bij Go Ahead Eagles over van de succesvolle Kees van Wonderen, die naar SC Heerenveen vertrok. De keuze voor Hake bleek een juiste: de Deventenaren pakten veertig punten en wisten bijna play-offs om Europees voetbal te behalen.