'PSV geeft Lang voorlopig rust: datum terugkeer nog onbekend'

'PSV geeft Lang voorlopig rust: datum terugkeer nog onbekend'

11-10-2023 21:08 Laatste update: 21:33
45

De blessure van Noa Lang is misschien erger dan gedacht. Er is nog geen zekerheid dat de PSV-aanvaller bij de hervatting van de Eredivisie weer op het veld staat.

Lang viel afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam (0-4) uit met een hamstringblessure. Zondagavond werd duidelijk dat de buitenspeler zich niet zou melden bij het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland. Het Eindhovens Dagblad meldt dat Lang rust krijgt van PSV. Tijdens die periode van rust wordt gekeken hoe het kwetsuur zich ontwikkelt.

Het is nog onzeker of Lang er volgende week donderdag, als de meeste internationals weer instromen, weer bij is. Zijn aanwezigheid is 'geen garantie' en tevens 'niet uitgesloten'. PSV hervat de competitie op 21 oktober tegen Fortuna Sittard. Drie dagen later staat de cruciale Champions League-wedstrijd tegen RC Lens op de rol. Met één punt uit twee duels moet er in Frankrijk gewonnen worden, willen de Eindhovenaren zicht houden op overwintering op het hoogste podium.