Kraay lyrisch over Ajax-aanvaller: 'Alles aan hem is mooi, hij straalt alles uit'

Kraay lyrisch over Ajax-aanvaller: 'Alles aan hem is mooi, hij straalt alles uit'

12-11-2023 11:26 Laatste update: 11:32
79

Hans Kraay jr. is erg gecharmeerd van Mika Godts. Het talent van Jong Ajax maakte afgelopen vrijdag indruk tegen NAC Breda (1-1) door op erg fraaie wijze voor de 0-1 te zorgen. Kraay jr. vindt 'alles' aan de Belgische vleugelaanvaller mooi. 

Godts mocht vorig seizoen onder voormalig Ajax-trainer John Heitinga voor het eerst ruiken aan de hoofdmacht, en maakt dit seizoen sporadisch zijn opwachting. Kraay jr. gaat bij Goedemorgen Eredivisie in op de talentvolle Belg. "Ik ben echt groot fan van Mika Godts", begint de ESPN-presentator zijn lofzang. "Die goal is dramatisch verdedigd door NAC, maar laten we het positief houden."

"Alles aan Godts is mooi", vervolgt Kraay jr. "Als je hem op het strand ziet lopen zonder bal, denk je: dat is een voetballer. Hij straalt alles uit. Ik ben een enorme fan van hem. Die komt er wel aan", is hij lyrisch. 

De achttienjarige Gods maakte dit seizoen tot dusver drie keer zijn opwachting in de hoofdmacht van Ajax. Elke keer als invaller. In de uitwedstrijd tegen PSV, die voor Ajax met 5-2 verloren ging, deed hij een halfuur mee. Ook tijdens de uitwedstrijd tegen Brighton (2-0) speelde hij ongeveer dertig minuten mee. In de Keuken Kampioen Divisie staat zijn teller na negen wedstrijden op drie goals en twee assists.