Oud-Feyenoord-ploeggenoot Timber tipt Koeman: 'Hij doet niet onder voor de rest'

Oud-Feyenoord-ploeggenoot Timber tipt Koeman: 'Hij doet niet onder voor de rest'

14-11-2023 10:11
20

Quinten Timber hoort in de selectie van het Nederlands elftal te zitten, vindt Mohamed Taabouni. De middenvelder van het Qatarese Al Arabi speelde vorig seizoen samen met Timber in De Kuip en ziet de potentie van zijn oud-teamgenoot.

"Ik vind hem écht goed dit seizoen", steekt Taabouni in gesprek met VoetbalNieuws de loftrompet over Timber. "Hij doet het heel goed en is steeds belangrijker voor Feyenoord dit seizoen. Het is knap, zeker. Hij is altijd al heel talentvol geweest. Hij is ook echt mijn maatje." Dat Timber steeds fitter wordt, draagt bij aan beter wordende prestaties, weet Taabouni. "Natuurlijk moet je wennen als je bij een nieuwe club komt."

"Ik weet wel dat Feyenoord een goede inspanningsfysioloog heeft en extra trainers, die je echt beter kunnen maken op dat gebied." De Rotterdammers leveren deze interlandperiode vijf spelers aan Oranje af. Taabouni is van mening dat het er zes moesten zijn en draagt Timber aan. "Ja, ik vind van wel eigenlijk. Hij doet niet onder voor de andere jongens bij het Nederlands elftal. Ik zou het wel terecht vinden als hij de volgende keer bij de selectie zit."