Vaak bekritiseerde PSV'er: 'Beelden kunnen zorgen dat je er slecht uitziet'

Vaak bekritiseerde PSV'er: 'Beelden kunnen zorgen dat je er slecht uitziet'

23-11-2023 09:34 Laatste update: 11:31
30

André Ramalho is zelf ook van mening dat hij dit seizoen niet altijd even stabiel is. De Braziliaanse verdediger vindt dat hij zelf ook wat fouten heeft gemaakt en er is maar één persoon die daar volgens hem het meest van baalt: Ramalho zelf.

Bij PSV gaat het dit seizoen tot nog toe erg voor de wind. Toch is het zeker nog niet vlekkeloos bij alle spelers, analyseert Ramalho in het Algemeen Dagblad. "Foutjes heb ik af en toe gemaakt en daar baal ik zelf het hardst van. Mis je voorin een kans, dan wordt dat vaak wat minder uitgelicht. Als je achterin direct betrokken bent bij een tegengoal, ben je vaak kwetsbaar voor commentaar. Zo werkt het voetbal nu eenmaal."

Wedden

Meer odds

Ramalho kreeg in zijn laatste seizoenen in Eindhovense dienst veel over zich heen, maar de Braziliaan heeft een dikke huid kunnen ontwikkelen. "Ik ben eraan gewend en weet ook dat analisten er met beelden voor kunnen zorgen dat je er slecht uitziet. Alleen kun je van iedere speler wel een compilatie maken waardoor hij slecht of goed lijkt. De waarheid is vaak genuanceerder."