'Braziliaans supertalent gaat in december aansluiten bij Barcelona'

'Braziliaans supertalent gaat in december aansluiten bij Barcelona'

24-11-2023 12:52
10

Het Braziliaanse supertalent Vitor Roque zal de laatste vier wedstrijden van zijn club Athletico Paranaense nog meemaken, voordat hij naar FC Barcelona vertrekt. Het plan is dat Roque op 6 december na zijn laatste wedstrijd afscheid neemt van zijn club, meldt Mundo Deportivo.

Na zijn laatste wedstrijd krijgt de kersverse miljoenenaanwinst van Barcelona twee weken vakantie. Hij zal rond 20 december afreizen naar Catalonië om zich te melden bij zijn nieuwe club. Dat Roque al op korte termijn aansluit bij Barça, heeft alles te maken met de langdurige blessure van Gavi. De Spaanse middenvelder scheurde in de afgelopen interlandperiode zijn kruisband en komt dit seizoen niet meer in actie.

Wedden

Meer odds

Roque was zelf ook een behoorlijke periode geblesseerd. Hij lijkt aankomende zaterdag weer voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Athletico PR te zitten, nadat hij twee maanden buitenspel stond met zijn blessure. De Braziliaan tekende afgelopen zomer al bij Barcelona, dat 30 miljoen euro voor hem betaalde. Roque maakte dit seizoen elf doelpunten in de Braziliaanse competitie en gaf daarbij drie assists.

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!