Ajax aast op Marokkaans wonderkind dat imponeert op WK O17

Ajax aast op Marokkaans wonderkind dat imponeert op WK O17

25-11-2023 07:28
29

Ajax, Borussia Dortmund, VfB Stuttgart en Olympique Lyon maken jacht op het Marokkaanse wonderkind Mohamed Hamony. Dat beweert Foot Mercato. De zeventienjarige linksbuiten, die onder contract staat bij Le Havre, is momenteel een revelatie op het WK O17.

Harmony reikte met Marokko O17 al tot de kwartfinales van het toernooi, dat wordt gehouden in Indonesië. Hij maakt indruk met zijn explosiviteit, techniek en dribbels. Zijn prestaties vallen onder meer op bij Ajax, dat volgens Foot Mercato zeer geïnteresseerd is. Hij heeft een aflopend contract en is komende zomer daarmee transfervrij op te pikken. Bij Le Havre wacht de aanvallende middenvelder nog op zijn doorbraak.

Wedden

Meer odds

Harmony richt zich eerst op het jeugd-WK, waar Mali in de kwartfinale de tegenstander is. "Als God het wil, zal ik meer doelpunten maken en zal ik me in elke wedstrijd blijven verbeteren. Mijn doel is simpel: ik wil de beste speler worden op dit WK. Maar om dat doel te bereiken, moet je hard werken", liet de Marokkaanse smaakmaker zelf weten op de website van de FIFA.

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!