'Keeperskwestie leidt tot 'hoofdpijn' bij Ajax: Gorter en Rulli al dicht bij exit'

'Keeperskwestie leidt tot 'hoofdpijn' bij Ajax: Gorter en Rulli al dicht bij exit'

30-11-2023 10:13
74

Ajax beschikt op papier over vier doelmannen, toch brengt die linie 'hoofdpijn' met zich mee, meldt het Algemeen Dagblad. Het is niet ondenkbaar dat er in januari één of meerdere keepers vertrekken uit Amsterdam.

Diant Ramaj is in elk geval tot de winterstop de eerste keus voor trainer John van 't Schip. Gerónimo Rulli keert terug, terwijl binnenkort ook Jay Gorter weer zal aansluiten. Dan staat ook Remko Pasveer nog onder contract bij Ajax. 'En als in januari alle vier de keepers weer beschikbaar zijn? Dat is nu de vraag', schrijft de ochtendkrant.

Het AD schetst dat Ajax mogelijk (tijdelijk) afscheid neemt van Gorter, terwijl de kans ook bestaat dat Rulli terugkeert naar Spanje. Afgelopen zomer werd de Argentijn al in verband gebracht met een rentree bij Villarreal CF en naar verluidt wilde Rulli zelf graag terug. Een transfer naar Bayern München ketste later af wegens een blessure, maar ook die stap wilde Rulli maken.

Rulli zou niet de enige keeper zijn geweest die dicht bij een exit was. Gorter stond afgelopen zomer op het punt om te tekenen bij het Deense Brøndby, klinkt het. Door de blessure van Rulli bleef Gorter uiteindelijk in Amsterdam. 

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!