'Bologna bepaalt prijskaartje voor Zirkzee: 40 miljoen euro, drie clubs interesse'

'Bologna bepaalt prijskaartje voor Zirkzee: 40 miljoen euro, drie clubs interesse'

11-12-2023 22:36 Laatste update: 22:40
22

Joshua Zirkzee laat de laatste maanden een geweldige indruk achter bij Bologna en dat is ook opgevallen bij wat Europese grootmachten. Napoli en AC Milan zouden de Nederlander op de radar hebben, maar ook een terugkeer naar Bayern München lijkt binnen de mogelijkheden te liggen.

Dat meldt het Italiaanse CalcioMercato. Het gaat wel om een overstap voor deze zomer, aangezien Bologna niet geïnteresseerd is in een transfer van Zirkzee voor deze winter. De Italiaanse club zou minimaal veertig miljoen euro willen hebben voor de spits. Bayern München heeft als oude ploeg sowieso een voordeel op de concurrentie. De Duitse ploeg liet bij de verkoop van Zirkzee in het contract opnemen, dat Bayern altijd de eerste optie heeft om hem terug naar München te halen.

Zirkzee is inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself van Thiago Motta bij Bologna. De Nederlandse spits maakte in zestien wedstrijden tot nu toe acht goals en gaf twee assists. De 22-jarige Zirkzee werd afgelopen zomer ook gelinkt aan een overstap naar Ajax. Eerst leek het erop dat Sven Mislintat werd teruggefloten door het scoutingsapparaat, maar De Telegraaf onthulde vandaag dat Zirkzee niet van zaakwaarnemer wilde wisselen voor de Duitse technisch directeur.

Beluister de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, de comeback van Ihattaren en leven als een god in Indonesië hieronder, of kijk de video op Youtube!