Krüzen gooit principes overboord tegen Feyenoord: 'Moeten blij zijn met 0-4'

Krüzen gooit principes overboord tegen Feyenoord: 'Moeten blij zijn met 0-4'

17-12-2023 18:18
13

Hendrie Krüzen had in de wedstrijd van Heracles Almelo tegen Feyenoord meer verwacht van zijn team. De interim-trainer neemt de honneurs waar na het ontslag van trainer John Lammers en spreekt tegenover ESPN van een 'teleurstellende middag'.

"Ik had er meer van verwacht. Het vertrouwen was al broos en als je dan ook nog zo vroeg achterkomt, dan wordt het voetbal er ook niet beter op," aldus Krüzen, die in de tweede helft ondanks de achterstand zijn principes overboord gooide en een extra verdediger inbracht. "Daar ben ik geen voorstander van, maar ik was bang dat we er anders nog meer tegen zouden krijgen. We moeten heel erg blij zijn dat het bij 0-4 is gebleven, want Feyenoord heeft ontzettend veel kansen gehad."

"Het is nu wonden likken en dan op 2 januari met een nieuwe hoofdtrainer voor de groep de boel proberen te repareren", vervolgt Krüzen, die niet in wil gaan op mogelijke opvolgers van de ontslagen John Lammers. De namen van Erwin van de Looi en Gertjan Verbeek worden in verband gebracht met de Heraclieden. "Ik word daar wel in gekend, maar ga geen namen noemen. Het is niet aan mij om dat naar buiten te brengen", besluit hij.