'NAC lijkt zich te schikken in vertrek Van Gastel en ziet potentiële opvolger'

'NAC lijkt zich te schikken in vertrek Van Gastel en ziet potentiële opvolger'

3 januari - 21:37
63

NAC Breda bereidt zich voor op een vertrek van Jean-Paul van Gastel. Ondanks het feit dat de club liever geen afscheid wenst te nemen van de hoofdtrainer, lijkt men voor te sorteren op een vertrek van Van Gastel naar Besiktas. Rick Kruys zou in dat geval de gewenste opvolger zijn, zo meldt Voetbal International.

Van Gastel is bij de Turken in beeld om assistent te worden van Giovanni van Bronckhorst. Van Gastel is slechts enkele maanden in dienst bij NAC, maar zou zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar Istanbul. Het bestuur van de Bredase club hoopte een beroep te kunnen doen op de loyaliteit van zijn hoofdtrainer, maar Van Gastel wil de stap graag maken.

NAC lijkt zich met frisse tegenzin voor te bereiden op het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer en Rick Kruys zou de favoriet zijn. Momenteel staat Kruys onder contract bij VVV-Venlo, waar zijn verbintenis tot aan de aankomende zomer loopt. Wanneer NAC en Besiktas een deal sluiten rond Van Gastel, lijkt de club uit Breda zich te gaan melden in Venlo.

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!