'Elegante' Zirkzee richt zich op Bologna en wil belangrijk halfjaar goed beginnen

'Elegante' Zirkzee richt zich op Bologna en wil belangrijk halfjaar goed beginnen

5 januari - 17:00 Laatste update: 6 januari - 13:34

ADVERTORIAL - Vanavond staat in de Serie A de eerste wedstrijd van 2024 op het programma. Het momenteel vijfde geklasseerde Bologna neemt het in een thuisduel op tegen nummer twaalf Genoa. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Joshua Zirkzee, die een jaar achter de rug heeft om niet snel te vergeten.

Zirkzee pakt hoofdrol in 2023

Het tweede deel van 2023 is voor Zirkzee een periode geweest om niet snel te vergeten. De nog altijd pas 22-jarige spits is goed voor acht goals in twintig officiële wedstrijden en heeft zich daarmee in de spotlights geschoten van allerlei clubs uit de Europese top. Toch is de kans klein dat Zirkzee komende winter al een transfer gaat maken en dus kan hij zich volledig op zijn club richten. "We zijn nog niet gebeld over Zirkzee, maar we zouden ook niet opnemen", zo vertelde technisch Bologna-directeur Marco Di Vaio onlangs nog in een interview met La Gazetta dello Sport.

Belangrijk halfjaar in aantocht

Buiten kijf staat dat Zirkzee zijn momentum nu te pakken heeft en aan hem de taak om dat vast te houden. De aanvaller zou met een beetje geluk wel eens in beeld kunnen komen bij het Nederlands elftal en mocht dat gebeuren, dan is dat precies op het juiste moment. Bondscoach Ronald Koeman zoekt nog altijd naar de succesformatie van Oranje waarmee hij hoge ogen zou kunnen gooien op het EK dat in de zomer van 2024 in Duitsland wordt gehouden.

Dat Zirkzee zelf al overtuigd is van zijn kwaliteiten heeft hij vaak genoeg laten doorschemeren, maar ook de publieke opinie in Nederland raakt met de week meer overtuigd. Zo ook analist Pierre van Hooijdonk, die de aanvalsleider wekelijks in actie ziet in Italië. "In de drukte weet hij welke deur open is. Hij (Zirkzee, red.) legt een laagje elegantie over zijn spel. Ik zie op dit moment geen betere spits voor Oranje", aldus de 46-voudig international onlangs in een interview met de Volkskrant.

De odd

Unibet speelt in op de in vorm stekende Zirkzee. De bookmaker heeft een odd van 3.40 vastgesteld voor wanneer hij één keer tot scoren komt tegen Genoa. Denk je dat Bologna de wedstrijd ook nog eens wint? Dan kan je de gecombineerde odd van 4.20 spelen die daarvoor staat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen:
voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.