AZ-directeur geeft duidelijkheid over sterspeler: 'Nog niemand heeft zich gemeld'

AZ-directeur geeft duidelijkheid over sterspeler: 'Nog niemand heeft zich gemeld'

5 januari - 08:48 Laatste update: 09:18
51

Volgens AZ-directeur Max Huiberts heeft nog geen enkele club zich concreet gemeld voor Vangelis Pavlidis. De beleidsbepaler vertelt in NPO Langs de Lijn dat een vertrek tot de mogelijkheden behoort, maar dat het nog afwachten is tot de aanbiedingen binnen komen.

"Wij weten natuurlijk ook wel dat er veel clubs geïnteresseerd zijn in een goede spits", vertelt technisch directeur Huiberts over de situatie rond de Griek. "Pavlidis is een goede spits. Er is alleen nog niemand geweest die zich concreet bij ons heeft gemeld. Hij weet zelf ook wel dat als hij zo door blijft gaan met presteren, hij aan het eind van dit seizoen waarschijnlijk een hele mooie stap kan gaan maken."

Pavlidis is de eerste seizoenshelft als een komeet uit de startblokken geschoten. De Griek is de enige die qua cijfers Santiago Gimenez bij kan houden in Nederland en in Europa prijkt hij ook op de topscorerslijstjes. In zestien Eredivisie-wedstrijden maakte hij al achttien goals. Wat betreft officiële wedstrijden over alle competities staat hij op 22 goals in 27 duels. In het klassement voor De Gouden Schoen staat de Griek op plaats elf, een plek onder Gimenez.

In een eerder stadium werden een aantal clubs genoemd als mogelijke geïnteresseerde teams voor Pavlidis. Onder andere Eintracht Frankfurt en een aantal clubs uit Italië zouden de Griek volgen.

Beluister hieronder de eerste aflevering van VP's Atlas Leeuwen met de sterkste Afrika Cup ooit!