'Ajax geeft gas en aast op ontevreden toptalent van Manchester United'

'Ajax geeft gas en aast op ontevreden toptalent van Manchester United'

9 januari - 16:08 Laatste update: 16:34
48

Ajax verkent de mogelijkheden om deze winter zaken te doen met Manchester United. Het Noorse toptalent Isak Hansen-Aarøen (19) staat er goed op in Amsterdam, meldt Manchester Evening News dinsdag.

Hansen-Aarøen is een aanvaller, die ook op het middenveld uit de voeten kan. Ajax heeft het oog op hem laten vallen, evenals Atlético Madrid en Napoli. De rechtspoot komt waarschijnlijk op de markt: Manchester United wil zijn aflopende contract graag tot en met 2028 verlengen, maar een akkoord is ver weg. Hij vindt dat manager Erik ten Hag hem te weinig speeltijd gunt.

Vorige week mocht Hansen-Aarøen nog meerdere keren meetrainen van Ten Hag, maar in de wedstrijdverband krijgt de talentvolle Noor amper kansen. Sterker nog, van een officieel debuut is het nog altijd niet gekomen. Daardoor rijst in zijn kamp de vraag of United nog wel de juiste club voor Hansen-Aarøen is.

Manchester United zal Hansen-Aarøen in elk geval niet zomaar laten gaan. De Engelse grootmacht zal deze winter een 'groot doorverkooppercentage en lage terugkoopclausule eisen', meldt Manchester Evening News. Eerder op de dinsdag werd Ajax al nadrukkelijk in verband gebracht met Jordan Henderson, voormalig caption van Liverpool en Engeland.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!