'Feyenoord krijgt te maken met serieuze concurrentie in strijd om Gil'

'Feyenoord krijgt te maken met serieuze concurrentie in strijd om Gil'

14 januari - 17:11
5

Feyenoord krijgt geduchte concurrentie in de strijd om Bryan Gil. Real Sociedad heeft zich bij Tottenham Hotspur gemeld voor de Spaanse vleugelaanvaller, meldt Estadio Deportivo.

Het is geen geheim dat Feyenoord pogingen doet om Gil van Tottenham te huren, maar een akkoord lijkt op dit moment niet dichtbij. Spurs, maar ook de Spanjaard, staan op dit moment niet te springen om een (huur)transfer. Daar zou Real Sociedad echter verandering in kunnen brengen: de nummer zes van La Liga is gecharmeerd van Gil en begint volgens de laatste geruchten uit Spanje werk te maken van zijn komst.

Wedden

Meer odds

Sociedad is op zoek naar een vervanger voor sterspeler Takefusa Kubo, die voorlopig afwezig is vanwege zijn deelname aan de Azië Cup. Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers) en Marco Asensio (Paris Saint-Germain) werden genoemd, maar Gil schijnt een streepje voor te hebben. De 22-jarige aanvaller ging twee jaar geleden voor 25 miljoen euro van Sevilla naar Tottenham, maar kan het nog niet bolwerken in Londen. De laatste jaren werd hij al uitgeleend aan Valencia en zijn oude club Sevilla. Zijn grote droom is nog altijd om te slagen bij Spurs, klinkt het vanuit Spanje.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!