Perez springt in de bres: 'Je ziet echt dat hij een heel goede voetballer is'

Perez springt in de bres: 'Je ziet echt dat hij een heel goede voetballer is'

16 januari - 12:56
44

Het is te vroeg om een oordeel te vellen over Luka Ivanusec, vindt Kenneth Perez. De miljoenenaankoop van Feyenoord heeft het moeilijk in De Kuip, terwijl hij in zijn eerste weken nog imponeerde.

Ivanusec (25) raakte in september geblesseerd en kan sinds zijn terugkeer niet meer overtuigen. In de eerste Eredivisie-wedstrijd van 2024, thuis tegen NEC, kreeg de achttienjarige Leo Sauer als invaller de voorkeur boven de Kroatisch international.

Wedden

Meer odds

"Valt het tegen omdat hij zo goed begon?", vraagt Perez zich af bij Voetbalpraat. "Ik denk dat die blessure (enkel, red.) hem parten heeft gespeeld. Maar je kan echt zien dat het een heel goede voetballer is." Volgens trainer Arne Slot moet Ivanusec wennen aan de intensiteit van het Feyenoord-spel. Perez: "Het verbaast me echt dat Slot dat zegt. Ivanusec is toch een Kroatisch international?"

Ivanusec maakte afgelopen zomer voor een slordige acht miljoen euro de overstap van Dinamo Zagreb naar Feyenoord. In Rotterdam kwam hij tot dusver tot zestien wedstrijden, waarin de linksbuiten één keer scoorde en twee assists gaf.