Zaakwaarnemer Hancko bevestigt interesse van twee absolute topclubs

Zaakwaarnemer Hancko bevestigt interesse van twee absolute topclubs

18 januari - 08:33 Laatste update: 09:21
132

Dávid Hancko kan rekenen op belangstelling van Paris Saint-Germain en Liverpool. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer in Slowaakse media. De kans is klein overigens klein dat de verdediger in de winter Feyenoord achter zich laat. 

"Als bureau hebben we niet alleen contact met deze twee clubs, maar ook met anderen die de situatie van Dávid volgen", vertelt Branislav Jasurek tegenover het Slowaakse Nova. De zaakwaarnemer van Hancko plaatst daarbij wel een kanttekening. "Ik schat de kans dat Dávid in Rotterdam zal blijven op zo'n tachtig tot negentig procent, omdat Feyenoord vecht voor de Champions League en de mensen binnen Feyenoord weten dat Hancko in de zomer verkopen beter is dan nu."

De belangenbehartiger van Hancko benadrukt dat de verdediger altijd het sportieve plaatje boven het financiële plaatje zal verkiezen. "Het zal een van de grote clubs moeten zijn." Hancko zou bovendien eerst nog met Slot willen spreken. "Wij geloven dat hij in de zomer op sportief gebied de beste optie zal kiezen, vergelijkbaar als zijn transfer van Sparta Praag naar Feyenoord. Die stap verkoos hij boven andere, financieel aantrekkelijkere aanbiedingen", aldus Jasurek. 

Hancko ligt in Rotterdam nog tot medio 2028 vast. Een vertrek is dan ook nog geen must voor de verdediger, benadrukt Jasurek. "Als hij overstapt, zou dat zeker geweldig zijn, want dan gaat hij naar een grotere club. Maar ook als hij niet overstapt, denk ik dat Dávid gelukkig is in Rotterdam."