'Feyenoord moet met Atlético concurreren en richt de pijlen vooral op Nottingham'

'Feyenoord moet met Atlético concurreren en richt de pijlen vooral op Nottingham'

20 januari - 15:46 Laatste update: 21 januari - 13:52
36

Feyenoord heeft interesse in Luciano Rodriguez kenbaar gemaakt, maar is (nog) niet concreet voor de Uruguayaan, meldt 1908.nl. De Rotterdammers zouden de pijlen in de transferwindow slechts op één speler richten, namelijk Neco Williams. 

Het was de afgelopen week druk wat de Rotterdamse geruchtenmolen betreft. Het werd op donderdag duidelijk dat Feyenoord zeer geïnteresseerd was in Rodriguez en zelfs al een bod van tien miljoen euro had neergelegd, maar dat werd al snel ontkracht. Volgens 1908.nl is er überhaupt pas serieuze interesse in de aanvaller wanneer Javairô Dilrosun vertrekt. Lecce en Hellas Verona meldden zich al, maar Feyenoord was niet onder de indruk.

Feyenoord zou met onder meer River Plate en Atlético Madrid moeten concurreren en heeft simpelweg niet de financiële middelen om Rodriguez naar de club te halen. De financiële middelen die er wel zijn, zullen dienen om Neco Williams in te lijven. Feyenoord hoopt op een huurdeal met een koopoptie van Nottingham Forest. De 22-jarige rechtsback kan niet altijd op speeltijd rekenen bij Forest en ziet de stap daarom wel zitten. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!