Van der Hoorn: 'Ik probeerde het De Jong uit te leggen, maar hij begreep het niet'

Van der Hoorn: 'Ik probeerde het De Jong uit te leggen, maar hij begreep het niet'

21 januari - 16:09
69

Mike van der Hoorn heeft genoten van het gelijkspel tussen FC Utrecht en PSV (2-2). Niet alleen door het resultaat, maar ook door de verbeten duels die hij uitvocht met Luuk de Jong.

"Het was een leuke wedstrijd, vol duels en beleving", bevestigt Van der Hoorn voor de camera van ESPN. De verdediger van FC Utrecht vocht veel (lucht)duels uit met De Jong. "Ik heb wel vaker tegen Luuk gespeeld. Het is af en toe gewoon een kwestie van eerder springen."

Wedden

Meer odds

Na de zoveelste beuk van Van der Hoorn, was De Jong het zat en kwam hij verhaal halen. "Hij legt het anders uit dan ik", grijnst de Utrecht-stopper. "Hij vond dat ik iets te veel mijn arm gebruikte. Wat ik toen zei? Ik spring iets eerder, dus ik kom eerder hoog met mijn arm. Dat probeerde ik hem uit te leggen, maar hij begreep het niet."

Het hoort er allemaal bij, voegt Van der Hoorn eraan toe. In de tweede helft kreeg hij een arm in zijn gezicht van de PSV-spits. "Ik probeerde er het meeste van te maken", lacht Van der Hoorn. "Maar het ziet er niet uit inderdaad."