'Ajax krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: blessure van basisdebutant valt mee'

'Ajax krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: blessure van basisdebutant valt mee'

23 januari - 14:23
32

De blessure die Ajax-talent Tristan Gooijer opliep tegen RKC Waalwijk valt mee. Dat weet Ajax Showtime. De negentienjarige verdediger stond tegen de Waalwijkers voor het eerst in de basis, maar moest de strijd in de tweede helft staken met een knieblessure.

Gooijer moest zich na 53 minuten laten vervangen tegen RKC. De jeugdinternational liep een knieblessure op. Ajax Showtime weet nu te melden dat de schade meevalt. De verwachting is dat hij binnen enkele dagen weer op het trainingsveld staat, zo klinkt het.

Wedden

Meer odds

Er is geen inwendige schade aan de knie van Gooijer. De back kreeg een tik op 'een vetlaagje' op zijn knie en dat is nu enkele dagen geïrriteerd. In augustus had Gooijer al last van eenzelfde blessure. Toen stond hij na drie dagen weer op het veld.

Nadat het opleidingsproduct van Ajax dit seizoen zijn debuut maakte tegen AEK Athene, krijgt hij steeds meer minuten van trainer John van 't Schip. Inmiddels heeft Gooijer vier wedstrijden in Ajax 1 op zijn naam staan. Zaterdag brengen de Amsterdammers een bezoek aan Heracles Almelo.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering Atlas Leeuwen met alles over de Afrika Cup!