'Misehouy stevent af op Ajax-vertrek, weg vrij voor gesprekken met Babadi'

'Misehouy stevent af op Ajax-vertrek, weg vrij voor gesprekken met Babadi'

24 januari - 19:20 Laatste update: 19:27
110

Gabriël Misehouy staat toch voor een transfervrij vertrek bij Ajax. De Amsterdammers hadden de aanvallende middenvelder (18) een deadline gesteld om in te gaan op een contractvoorstel, maar deze heeft hij laten verlopen. Dat meldt De Telegraaf.

Ajax probeerde lange tijd om een transfervrij vertrek van Misehouy te voorkomen, maar de onderhandelingen bleken vruchteloos. Volgens de krant stelde de club een deadline: de jonge spelmaker had tot woensdag de tijd om in te stemmen met een 3,5-jarig voorstel. Hij liet echter niets van zich horen.

Ondertussen wisselde Misehouy wel van zaakwaarnemer. Hij laat zich vanaf nu begeleiden door Pini Zahavi. Het talent geniet onder meer belangstelling van Manchester City en Girona, die deel uitmaken van de City Football Group.

Ajax lijkt snel door te schakelen nu Misehouy op weg is naar de uitgang. Volgens De Telegraaf maakt het de weg vrij om 'serieuze gesprekken' aan te gaan met Isaac Babadi, die op zijn beurt een aflopend contract heeft bij PSV. Als Misehouy zou bijtekenen, was de komst van Babadi geen optie geweest.