Lang kan het niet laten en neemt Feyenoord de maat met volgend Instagram-bericht

Lang kan het niet laten en neemt Feyenoord de maat met volgend Instagram-bericht

25 januari - 06:52 Laatste update: 06:59
436

Noa Lang kon het na de verhitte bekerwedstrijd tegen Feyenoord niet laten om publiekelijk een sneertje uit te delen aan de Rotterdammers. Op zijn Instagram Story deed de aanvaller al zijn beklag over de VAR, in een post herrinert hij de Feyenoord-fans nog even aan het verschil op de ranglijst tussen De Stadionclub en PSV.

Feyenoord stootte woensdagavond ten koste van PSV door naar de kwartfinale van de KNVB Beker. De Eindhovenaren werd echter een penalty ontnomen, nadat Mats Wieffer Lang vloerde in de zestien van Feyenoord. Dat zorgde voor woede aan Eindhovense zijde. Lang liet ook al snel na de wedstrijd van zich horen op zijn Instagram Story. De Oranje-international kon het vervolgens niet laten om ook een post de wereld in te sturen.

'+10 Eindhoven', schrijft Lang in zijn bericht, met een foto waarop hij tien vingers opsteekt in De Kuip. Daarmee doelt de buitenspeler op het verschil op de ranglijst tussen PSV en Feyenoord: de Eindhovenaren hebben maar liefst tien punten meer.

Door de nederlaag in De Kuip, moet PSV zich nu focussen op de titelstrijd en de Champions League. In het miljardenbal is Borussia Dortmund de tegenstander, terwijl de ploeg van Peter Bosz dus beschikt over een royale voorsprong in de Eredivisie.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano)