NEC stelt voorwaarde voor transfer Mattsson: 'Alleen bij Twente-scenario'

NEC stelt voorwaarde voor transfer Mattsson: 'Alleen bij Twente-scenario'

28 januari - 10:55
15

NEC is niet van plan om mee te werken aan een transfer van Magnus Mattsson. De 24-jarige aanvallende middenvelder wordt begeerd door FC Kopenhagen, maar technisch directeur Carlos Aalbers is niet onder de indruk van het Deense bod.

Het is niet duidelijk of Kopenhagen, dat het in de achtste finale van de Champions League opneemt tegen Manchester City, nog terugkeert voor Mattsson. De Deense smaakmaker zou zelf wel oren hebben naar een transfer. "Ik heb hier niet met hem over gesproken, omdat het niet serieus is", reageert Aalbers in de Gelderlander.

Het voorstel van Kopenhagen kon NEC niet bekoren. "Ik heb teruggestuurd dat we dit bod niet interessant vinden", aldus Aalbers. "Wij willen Magnus niet kwijt, omdat hij één van onze belangrijkste spelers is en we hem dus keihard nodig hebben om onze ambities waar te maken. Ik verwacht ook dat we hem binnenboord kunnen houden."

Aalbers houdt slechts een kleine slag om de arm. "Alleen als het FC Twente-scenario zich voltrekt, moeten we misschien binnen de club bij elkaar komen om te overleggen, maar dat was wat betreft Magnus verre van het geval", verwijst hij naar de transfer van Manfred Ugalde, die de Tukkers voor vijftien miljoen euro verruilt voor Spartak Moskou.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!