Spaanse degradatiekandidaat heeft beet: voormalig PSV-target wordt gehuurd

Spaanse degradatiekandidaat heeft beet: voormalig PSV-target wordt gehuurd

30 januari - 09:46
3

Granada CF gaat zich versterken met Facundo Pellistri. Dat nieuws brengt Fabrizio Romano dinsdagochtend naar buiten. De 22-jarige aanvaller stond ook in de belangstelling van PSV, maar lijkt voor een Spaans avontuur te kiezen.

Granada gaat Pellistri voor de rest van het seizoen huren van Manchester United. Volgens The Athletic vliegt Pellistri dinsdag naar Spanje om zijn deal af te ronden. Naast PSV zat ook Los Angeles Galaxy op het vinkentouw voor de Uruguayaan. De Amerikaanse club zal, net als PSV, op zoek moeten naar een alternatief.

Wedden

Meer odds

Pellistri kwam dit seizoen veertien keer in actie voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. De rappe buitenspeler moest het vooral doen met invalbeurten bij United. Op zijn positie heeft hij Alejandro Garnacho en Antony voor zich. Slechts één keer mocht hij in de Premier League in de basis beginnen. In zijn veertien optredens was hij goed voor één assist.

De achttienvoudig international is al redelijk bekend met de Primera División. Hij werd in 2021 ook al verhuurd door United aan het Spaanse Alavés. Daar speelde hij in totaal 35 wedstrijden, zonder te scoren of een assist te geven.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!