'PSV niet de enige Nederlandse topclub die in de race is voor Driouech'

'PSV niet de enige Nederlandse topclub die in de race is voor Driouech'

30 januari - 16:38 Laatste update: 17:47
99

PSV is niet de enige Nederlandse topclub met interesse in Couhaib Driouech. Ook Feyenoord heeft de buitenspeler in het vizier, zo meldt Voetbal International. PSV wil vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van Excelsior.

Excelsior zou zo'n 5,5 miljoen euro verlangen voor Driouech, die men het liefst in Kralingen ziet blijven. De club wil zich direct handhaven in de Eredivisie en ziet in Driouech een van de belangrijkste spelers om die doelstelling te volbrengen. PSV wil vooralsnog niet aan het bedrag voldoen en zou denken aan een som van twee miljoen euro. In Eindhoven moet Driouech de blessure van Noa Lang en een mogelijk vertrek van Yorbe Vertessen opvangen.

PSV zou echter niet de enige topclub zijn die Driouech op het lijstje heeft staan. Ook Feyenoord houdt de situatie in de gaten, en denkt aan de vleugelaanvaller van de stadsgenoot. De Kuipbewoners worden ook in verband gebracht met Luciano Rodriguez, een Uruguayaanse aanvaller van Liverpool Montevideo. Feyenoord zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de aanvaller, maar moet het nog eens worden met de club, die een riante vergoeding vraagt.