'Feyenoord zoekt aanvaller en klopt op Deadline Day weer aan bij Tottenham'

'Feyenoord zoekt aanvaller en klopt op Deadline Day weer aan bij Tottenham'

1 februari - 11:41 Laatste update: 12:14
56

Feyenoord heeft de komst van Bryan Gil nog niet uit het hoofd gezet. Op Deadline Day wagen de Rotterdammers een nieuwe poging voor de Spaanse vleugelaanvaller van Tottenham Hotspur, meldt 1908.

De Uruguayaanse aanvaller Luciano Rodríguez komt deze winter niet naar De Kuip, waardoor Feyenoord doorschakelt en op de valreep nog een poging waagt voor Gil. De 22-jarige Spanjaard moet op huurbasis de overstap maken. Een eerdere poging liep op niets uit, omdat Tottenham én Gil niet meewerkten.

Wedden

Meer odds

Gil bleef donderdagavond negentig minuten op de bank tijdens het gewonnen Premier League-duel van Tottenham met Brentford. Omdat sterspeler Heung-Min Son binnenkort terugkeert van de Azië Cup, wordt zijn perspectief alleen maar minder florissant.

Volgens 1908 is het 'vooralsnog onduidelijk hoe haalbaar en reëel de komst van grootverdiener Gil is'. Hij werd ook begeerd door Real Sociedad en Villarreal. Feyenoord moet waarschijnlijk zijn salaris overnemen én een huursom betalen om de komende maanden de beschikking te krijgen over de viervoudig international van Spanje.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!