'Volgende Benzema-rel in Saudi-Arabië: boze spits vertrekt tijdens training'

'Volgende Benzema-rel in Saudi-Arabië: boze spits vertrekt tijdens training'

7 februari - 18:37 Laatste update: 19:58
32

Karim Benzema blijft voor problemen zorgen bij Al Ittihad, zo meldt Marca. De Franse spits hervatte maandag de groepstraining bij de Saudische club, maar zou voortijdig naar huis zijn gegaan.

Het is inmiddels vaak gemeld dat Benzema ongelukkig is in Saudi-Arabië. Naar verluidt wilde de winnaar van de Ballon d'Or in januari vertrekken uit het Midden-Oosten, terwijl hij ook enige tijd van de radar was verdwenen voor Al Ittihad. Nu is Benzema weer begonnen met trainen, maar volgens Marca heeft dat meteen voor een nieuwe rel gezorgd.

Naar verluidt mocht de aanvalsleider deelnemen aan het eerste deel van de groepstraining, maar verzocht trainer Marcelo Gallardo hem om het tweede gedeelte individueel af te werken. Daar was Benzema niet van gediend: hij weigerde, werd boos en stapte niet veel later het veld af.

Vorige maand werd Benzema nog gelinkt aan een comeback bij Olympique Lyon. Die transfer kwam echter niet van de grond. Franse media meldden veelvuldig dat Benzema terug wilde naar Europa, maar dat verhaal ontkende hij zelf.