PSV kan borst natmaken: Dortmund heeft zes belangrijke krachten terug

PSV kan borst natmaken: Dortmund heeft zes belangrijke krachten terug

8 februari - 18:25
133

Borussia Dortmund ziet de ziekenboeg leegstromen, een kleine twee weken voor het eerste Champions League-duel met PSV. Trainer Edin Terzic kan vrijdag tegen SC Freiburg weer beschikken over vijf belangrijke spelers en mogelijk zelfs zes.

Keeper Gregor Kobel, rechtsback Julian Ryerson, spelmaker Julian Brandt en aanvallers Marco Reus en Karim Adeyemi keren terug in de wedstrijdselectie van Die Borussen. Alleen achter de naam van Jadon Sancho staat nog een klein vraagteken. De van Manchester United gehuurde buitenspeler ontbrak vorige week tegen Heidenheim vanwege een spierblessure.

Sancho traint inmiddels wel weer volledig mee. "We nemen denk ik pas in de warming-up een beslissing over hem", zegt Terzic op een persconferentie, in aanloop naar het thuisduel met Freiburg. Over het meespelen van Sancho tegen PSV bestaat weinig twijfel. De Eindhovenaren nemen het op 20 februari in eigen huis op tegen de Duitse topclub. De return in het Signal Iduna Park is op 13 maart.

De ploeg van Ian Maatsen en Donyell Malen speelde met 0-0 gelijk tegen Heidenheim en staat momenteel vierde in de Bundesliga.