'Mbappé heeft knoop doorgehakt, namen van mogelijke opvolgers onthuld'

'Mbappé heeft knoop doorgehakt, namen van mogelijke opvolgers onthuld'

15 februari - 07:30 Laatste update: 08:14
51

Kylian Mbappé heeft de knoop doorgehakt: hij is bezig aan zijn laatste maanden bij Paris Saint-Germain. Dat wist Julien Laurens, PSG-watcher voor TNT Sports, woensdagavond te melden. Onder tussen hebben de Parijzenaren een lijstje klaarliggen, met daarop drie mogelijke opvolgers van Mbappé.

"Dit is zijn (Mbappé, red.) laatste seizoen in Parijs", aldus Laurens rondom het Champions League-duel van PSG met Real Sociedad (2-0). "Hij heeft besloten om de club aan het einde van dit seizoen, als transfervrije speler, achter zich te laten. Zijn waarschijnlijke bestemming: Real Madrid. Ze hebben hem al jaren op de korrel, en na al die jaren zal het deze zomer eindelijk gaan gebeuren."

Mocht Mbappé daadwerkelijk afscheid nemen van PSG, dan moet de club zich beraden op een eventuele opvolger. Daar is het al druk mee bezig, weet Laurens. Zowel Victor Osimhen (Napoli), Rafael Leão (AC Milan) als Khvicha Kvaratskhelia (Napoli) gelden als serieuze opties om in de voetsporen te treden van de Franse superster. Of één van die drie als topkandidaat geldt, is niet duidelijk. 

Beluister de nieuwste #DoneDeal met special guest El Karouani! Check #DoneDeal!