Perez ergert zich groen en geel aan Ajacied: 'Die misplaatste arrogantie...'

Perez ergert zich groen en geel aan Ajacied: 'Die misplaatste arrogantie...'

18 februari - 22:16 Laatste update: 22:44
100

Kenneth Perez is niet onder de indruk van de jeugdproducten die momenteel doorstromen bij Ajax. Bovendien ergert de Deen zich bij een specifieke speler aan de houding, zo spreekt de analist van ESPN uit in Dit was het Weekend.

"Ik snap de gedachte van Mislintat wel. Hij zag dat Ajax niet goed genoeg zou zijn met de jeugdspelers die er lopen. Hij zag wel dat je moest kopen om kans te maken, al heeft hij natuurlijk niet de allerbeste spelers gekocht", stelt Perez, die niet vrolijk wordt van de spelers die bij Ajax vanuit de jeugd doorstromen op dit moment. "Die staan er nu in vanwege de antipathie tegenover de spelers die Mislintat heeft gehaald, natuurlijk. Alleen Ramaj is een hele goede aankoop."

Wedden

Meer odds

"Maar ik heb nu Gooijer een aantal wedstrijden gezien. De misplaatste arrogantie waarmee hij voetbalt...", vervolgt de analist. "Banel, Vos... alle jeugdspelers raken ook geblesseerd. Alleen Jorrel Hato niet, omdat hij waarschijnlijk wél het niveau heeft om daar te spelen."

Marciano Vink sluit zich aan bij zijn tafelgenoot. "Martha, Banel en Gooijer zijn allemaal spelers die er een jaar geleden bij kwamen in Jong Ajax. Eigenlijk zitten zij aan de onderkant. "Van de jongens die nu in Ajax 1 zitten werd een jaar geleden gezegd dat zij niet goed genoeg waren. Ik heb geen idee wat er in de tussentijd gebeurd is en waarom ze nu wel gebruikt kunnen worden."