Bosz spreekt BVB-invaller: 'Als ik dat herhaal, gaan PSV'ers naast schoenen lopen'

Bosz spreekt BVB-invaller: 'Als ik dat herhaal, gaan PSV'ers naast schoenen lopen'

21 februari - 09:52
83

PSV heeft respect afgedwongen bij Borussia Dortmund in het eerste deel van Nederlands-Duitse tweeluik in de achtste finales van de Champions League. Die conclusie trekt Peter Bosz na een onderonsje met Julian Brandt.

Brandt, die in de tweede helft als invaller voor Marco Reus binnen de lijnen kwam, zocht Bosz op na het laatste fluitsignaal in het Philips Stadion. "Hij heeft me verteld wat hij vond PSV vond, ja", aldus Bosz, die in het seizoen 2017/2018 enkele maanden plezierig werkte met Brandt. "Maar ik ga hier niet herhalen wat hij zei, want dan gaan mijn spelers naast hun schoenen lopen. Het was dus positief."

Bosz waarschuwde vooraf al voor het gevaar van Brandt, maar verder klelven er volgens de PSV-trainer weinig voordelen aan zijn verleden als trainer van Dortmund. Over drie weken is de return in het Signal Iduna Park. "Ik kan de jongens vertellen dat de mensen daar hard schreeuwen, maar of ze daar beter van gaan spelen, dat weet ik niet", lacht hij. "Ik heb er vertrouwen in dat we het over drie weken kunnen doen."