Driessen verwacht Feyenoorder niet bij Oranje: 'Tenzij Van Dijk afhaakt'

Driessen verwacht Feyenoorder niet bij Oranje: 'Tenzij Van Dijk afhaakt'

24 februari - 07:17
129

Thomas Beelen maakt een stormachtige ontwikkeling door bij Feyenoord, maar Valentijn Driessen rekent er niet op dat de centrale verdediger zich spoedig bij het Nederlands elftal zal melden, zo stelt de journalist in de Kick-Off podcast van De Telegraaf.

"Die doet het echt heel goed", verwijst Driessen naar Beelen. "Ik denk dat dit een speler is die ook zijn terugslag nog zal krijgen. Dat is nergens op gebaseerd. Dat is alleen gebaseerd op het verleden, omdat veel spelers dat krijgen. Hij doet het prima, en hij is bijna de verbeterde versie van Gernot Trauner."

Jeroen Kapteijns, de collega van Driessen, vermoedt dat Oranje nog te vroeg komt voor de verdediger, die in de afgelopen zomer PEC Zwolle verruilde voor Feyenoord. "Voor die positie zijn er al heel erg veel. Ik denk niet dat Koeman daarmee bezig is. Hato had hij er toen bij, want toen moest hij ook een linksbenige speler hebben. Ik denk dat voor deze positie het aanbod ruim voldoende is. Ik verwacht niet meteen dat hij na twee goede wedstrijden bij Oranje zal zitten."

Driessen kan zich vinden in de woorden van Kapteijns. "Koeman heeft de selectie al grotendeels in zijn hoofd zitten, tenzij bijvoorbeeld Van Dijk geblesseerd afhaakt of De Ligt de zoveelste blessure heeft. Dan zou hij misschien wel in beeld kunnen komen. Anders denk ik het ook niet, nee."