'Vijftig-voudig Oranje-international heeft opties: gesprekken met Inter hervat'

'Vijftig-voudig Oranje-international heeft opties: gesprekken met Inter hervat'

24 februari - 15:11 Laatste update: 15:49
12

Denzel Dumfries en Internazionale zijn weer in gesprek over een contractverlenging. De onderhandelingen waren even gestaakt, omdat beide partijen tot dusver geen overeenstemming wisten bereiken. Nu gaat de Nederlander het toch weer proberen met de Italiaanse koploper.

De eerdere gesprekken tussen Inter en Dumfries zouden volgens La Gazzetta dello Sport zijn spaak gelopen. De rechtsback zou een salaris van vijf miljoen euro per jaar willen gaan opstrijken. Dat leek de Italianen te gortig. Inter wilde naar verluidt niet verder gaan dan een jaarsalaris van vier miljoen euro. Onder andere Chelsea, Manchester United en Bayern München werden al eens in verband gebracht met de vijftig-voudig Oranje-international.  

Wedden

Meer odds

Het Italiaanse medium meldt nu dat Dumfries toch openstaat voor een langer verblijf in Milaan en dat beide partijen weer aan de onderhandelingstafel hebben plaatsgenomen. Het huidige contract van de Nederlander loopt af in de zomer van 2025. Het vorige aanbod van de Nerazzurri zou nog altijd op tafel liggen. Mede vanwege blessures zou Dumfries nu anders naar de situatie kijken en is hij bereid om water bij de wijn te doen. 

Dumfries kwam tot nu toe 119 keer in actie voor Inter. Hierin wist hij tien keer het net te vinden. Ook gaf hij negentien assists.