Buitenspel: Promes vindt zijn nieuwe liefde in Dubai

Buitenspel: Promes vindt zijn nieuwe liefde in Dubai

27 februari - 10:20 Laatste update: 10:47
177

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Promes vindt nieuwe liefde
De buitenspeler van Spartak Moskou is in Nederland vooral in het nieuws vanwege zijn criminele handelingen. Quincy Promes is samen met zijn neef veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar. In Shownieuws kwam Evert Santegoeds met een andere nieuwtje. De Nederlander is in Dubai gezien met Tabata Robertson, die bekend staat als DreamDoll. "Zij is nu de vrouw in het leven van Promes", aldus Santegoeds in het televisieprogramma.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Original DreamDoll 🧞‍♀️ (@dreamdoll)

De 31-jarige in New York geboren Robertson blijkt een bekende naam te zijn in de rapscene. De rapper heeft ruim vijf miljoen volgers op Instagram. "Er zijn foto's verschenen in Dubai", vervolgt Santegoeds. "Dat is een van de weinige landen waar Promes naartoe kan."

Promes had een jarenlange relatie met Jamie, met wie hij twee kinderen heeft en samenwoonde in Amsterdam, Dubai en Sevilla. "Met de foto's van deze mevrouw is wel duidelijk dat dat over en uit is",  aldus Santegoeds.