Wieffer laat zich uit over transfer: 'Ze hadden zich inderdaad gemeld'

Wieffer laat zich uit over transfer: 'Ze hadden zich inderdaad gemeld'

29 februari - 07:32 Laatste update: 09:16
64

In januari toonde Atlético Madrid nog interesse in Mats Wieffer, maar van een transfer kwam het niet. In Hand in Hand gaat de middenvelder van Feyenoord in op de belangstelling en laat hij zich uit over een mogelijke vervolgstap in de toekomst.

"Ze hadden zich inderdaad gemeld. Het is natuurlijk een heel grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin", aldus de middenvelder in het maandblad. "Ik speel altijd en met het oog op het EK heb ik hier meer kans me in de kijker te blijven spelen. Alhoewel, als je bij Atlético speelt, maak je natuurlijk ook wel kans om mee te gaan. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit, dus dan hoef je daar verder ook niet meer over na te denken. Ik ben niet iemand die dan moeilijk gaat doen. Ik heb me er snel bij neergelegd, als ik goed blijf spelen, komt er in de zomer ook wel wat. Of anders het jaar daarop."

Of het komende zomer van een transfer komt, durft Wieffer niet uit te sluiten. "Die kans is er altijd. Het is lastig om te zeggen, de club en alles eromheen moeten goed zijn. Ik zie wel wat er op mijn pad komt, het gaat op het moment gewoon goed. Ik ben iemand die als hij het heel erg naar zijn heeft, het moeilijk vindt om weg te gaan. Ik vind het belangrijk om het leuk en naar mijn zin te hebben, en dat heb ik bij Feyenoord wel heel erg. Er moet wel echt iets moois komen, wil ik weggaan."