'PSV moest buitenlandse clubs afschudden: AC Milan en Atlético wilden Babadi'

'PSV moest buitenlandse clubs afschudden: AC Milan en Atlético wilden Babadi'

29 februari - 13:13
83

Isaac Babadi staat op het punt een nieuw contract bij PSV te tekenen, de concurrentie voor de Eindhovenaren was enorm. Voetbal International meldt dat Feyenoord niet de enige kaper op de kust was.

Babadi lijkt op korte termijn zijn krabbel te zetten onder een verbintenis tot de zomer van 2028 bij PSV. Feyenoord deed zeer recent een vergeefse poging om de achttienjarige aanvallende middenvelder te overtuigen volgend seizoen in Rotterdam-Zuid te spelen. Trainer Arne Slot voerde een goed gesprek met Babadi, maar PSV heeft 'de beste papieren', klinkt het.

Wedden

Meer odds

Het staat in elk geval vast dat Babadi na de zomer nog in Nederland speelt. Naar verluidt waren VfB Stuttgart en Atlético Madrid in de race om het talent in te lijven, terwijl ook AC Milan interesse toonde. De Italianen hadden een constructie met dochterclub AC Monza in gedachten. 'Maar Babadi en zijn zaakwaarnemers kiezen voor ontwikkeling en vinden de stap naar het buitenland veel te vroeg.'

Babadi zou een goed gevoel hebben overgehouden aan zijn gesprek met PSV-trainer Peter Bosz. In de laatse vier Eredivisie-wedstrijden maakte hij minuten. Afgelopen weekend tegen PEC Zwolle (1-7) maakte hij de wedstrijd vol.