PSG hint op Simons als opvolger Mbappé: 'Ik respecteer RB Leipzig, maar...'

PSG hint op Simons als opvolger Mbappé: 'Ik respecteer RB Leipzig, maar...'

29 februari - 15:42
29

Luis Enrique denkt dat Paris Saint-Germain volgend seizoen nog veel beter is, ondanks het naderende vertrek van Kylian Mbappé. De coach is ervan overtuigd dat de Parijzenaren in meerdere opzichten stappen gaan maken. Daarin is wellicht een rol weggelegd voor Xavi Simons. 

Het lijkt er sterk op dat Kylian Mbappé Parijs deze zomer gaat verlaten. Desondanks denkt Enrique dat zijn team progressie zal boeken als alles volgens plan verloopt. "Ik weet dat we dan een veel betere ploeg zullen hebben. Daar ben ik van overtuigd. In de verdediging, in de aanval, fysiek en ook vanuit technisch en tactisch oogpunt zullen we beter zijn. Daar heb ik geen twijfels over", zegt de Spanjaard tijdens een persconferentie voorafgaand aan het duel tussen PSG en AS Monaco.

Op dezelfde persconferentie spreekt Enrique over de eventuele opvolging van Mbappé. Daarbij komt ook Xavi Simons ter sprake. "Hij is onze speler, dus natuurlijk volgen we hem op de voet. Ik wil verder niet te veel zeggen, want ik respecteer RB Leipzig, maar we hebben zeker contact en we volgen de voortgang van Xavi", aldus de oefenmeester.