Been ziet 'uitstekende versterking Feyenoord': Een echte Arne Slot-speler

Been ziet 'uitstekende versterking Feyenoord': "Een echte Arne Slot-speler"

9 maart - 21:20
22

Mario Been juicht de komst van Gijs Smal naar Feyenoord toe. De clubicoon denkt dat de Rotterdammers een uitstekende slag slaan met de 26-jarige linksback, die in de zomer transfervrij over moet komen van FC Twente.

Volgens meerdere toonaangevende media is de deal in kannen en kruiken en tekent Smal spoedig een contract in De Kuip. "Ik denk een uitstekende versterking voor Feyenoord. Zeker", reageert Been bij De Eretribune op ESPN. "Je weet allereerst niet wat er gaat gebeuren met Quilindschy Hartman. Dat is een speler die zich in de markt zet. Hij is elke week één van de uitblinkers. En Marcos López hebben ze wel kunnen zien, dat is niet de juiste stand-in voor Hartman."

"Dan is Smal natuurlijk zeer interessant, ook omdat hij transfervrij is", gaat Been verder. De oud-speler en -trainer van de Rotterdammers is te spreken over de kwaliteiten van het jeugdproduct van FC Volendam. "Ik vind hem wel een echte Arne Slot-speler. Het is een jongen met enorm veel dynamiek. Hij is altijd fit en weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is aanvallend sterk, dat is een handelsmerk van de backs bij Feyenoord. Al met al denk ik dat het een heel goede versterking is."