PSV-vertrek Lozano is mogelijk: 'Zij gaan heel erg hun best doen hem te verleiden'

PSV-vertrek Lozano is mogelijk: 'Zij gaan heel erg hun best doen hem te verleiden'

17 maart - 09:50
130

De tweede periode van Hirving Lozano bij PSV blijft mogelijk beperkt tot één seizoen. De Mexicaanse journalist Daniel Reyes weet dat de 28-jarige aanvaller nog steeds interesse geniet uit de Verenigde Staten.

Lozano keerde vorige zomer terug bij PSV, dat hem voor zo'n vijftien miljoen euro overnam van Napoli. De Mexicaanse international kan echter nog niet tippen aan de prestaties uit zijn eerste periode in Eindhoven. Mogelijk neemt hij komende zomer alweer afscheid van de Eredivisie-koploper.

"Hij heeft het met zijn familie naar zijn zin in Eindhoven, ze houden van de stad. Daarom wilde Lozano ook graag terugkomen", vertelt Reyes, die werkzaam is voor het Mexicaanse TNT Sports, in gesprek met de NOS. "Maar ik denk dat verschillende clubs uit de Major League Soccer komende zomer heel erg hun best gaan doen om Lozano tot een transfer te verleiden. Hij heeft vorig jaar ook al met Amerikaanse clubs gesproken, maar toen viel de keuze op PSV."

In november meldde transferexpert Fabrizio Romano al dat LA Galaxy nog altijd zeer geïnteresseerd is in Lozano. Chucky heeft een contract tot medio 2028 in het Philips Stadion. Met Johan Bakayoko zou PSV deze zomer ook een andere vleugelaanvaller kunnen kwijtraken. Bovendien werd Yorbe Vertessen in januari verkocht aan Union Berlin.