'Eer als ik over vijf jaar bij Ajax voetbal, op termijn wil ik bij Real spelen'

'Eer als ik over vijf jaar bij Ajax voetbal, op termijn wil ik bij Real spelen'

19 maart - 13:11
102

Ahmetcan Kaplan ziet zichzelf voor een lange periode bij Ajax voetballen. De 21-jarige verdediger heeft één grote droom: spelen bij Real Madrid.

Kaplan moest door blessures lang wachten op zijn entree bij Ajax. Inmiddels heeft hij zes wedstrijden in de hoofdmacht gespeeld en heeft hij een uitnodiging gekregen voor de nationale ploeg van Turkije. In gesprek met Ajax Life wordt hij gevraagd waar hij over vijf jaar hoopt te staan. "Ik zou het een eer vinden als ik over vijf jaar nog bij Ajax voetbal."

De linkspoot wil in de toekomst wel een vervolgstap zetten. "Op termijn wil ik graag een keer in Spanje spelen, bijvoorbeeld voor Real Madrid. Nu ligt mijn focus echter volledig op Ajax", benadrukt hij. Kaplan zit naar eigen zeggen op zijn plek in Amsterdam. "In vergelijking met Trabzon is deze stad wat kleiner, maar je kunt er ongelooflijk veel doen. Denk aan wandelingen maken en musea bezoeken. De Turkse gemeenschap in Amsterdam is overigens best groot. Er zitten daardoor ook veel Turkse restaurants. Dat maakt het makkelijker hier te settelen."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!