'Feyenoorders kunnen opgelucht ademhalen na nieuws over blessure van Hartman'

'Feyenoorders kunnen opgelucht ademhalen na nieuws over blessure van Hartman'

26 maart - 08:07
55

De blessure van Quilindschy Hartman lijkt enorm mee te vallen. Dat vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in FC Rijnmond van RTV Rijnmond. De verdediger moest het trainingskamp van Oranje verlaten door een kwetsuur.

Hartman liep een blessure op aan zijn knie, waardoor hij niet mee kon doen met de wedstrijden tegen Schotland en Duitsland. Volgens Van Eersel hoeft Feyenoord echter niet te vrezen voor lange absentie van de linksback. "Uit testen bleek dat aansluiten bij Oranje niet zo verstandig was en hij is vervolgens terug naar Feyenoord gegaan. Maar het valt allemaal wel mee, mogelijk is hij er tegen FC Utrecht weer bij."

Na de laatste competitiewedstrijd van Feyenoord tegen sc Heerenveen kampte Hartman met vervelende klachten richting Oranje. "Na de lichte klachten tegen Heerenveen is hij naar het Nederlands elftal gegaan met de gedachte dat hij de wedstrijd tegen Duitsland wel zou kunnen spelen. Dat bleek echter ook niet het geval, maar de blessure lijkt relatief mee te vallen." Feyenoord speelt aanstaande zondag de volgende competitiewedstrijd tegen FC Utrecht.