Blessuregeval bij PSV: Bosz moet het tegen Excelsior doen zonder basiskracht

Blessuregeval bij PSV: Bosz moet het tegen Excelsior doen zonder basiskracht

1 april - 12:55 Laatste update: 12:59
76

PSV moet het dinsdagavond uit bij Excelsior stellen zonder Hirving Lozano. De vleugelaanvaller heeft een blessure overgehouden aan de wedstrijd tegen NEC, die de Eindhovenaren trakteerden op hun eerste Eredivisie-nederlaag van dit seizoen. 

Lozano kreeg van Bosz een basisplaats tegen NEC, maar al na één helft zat het optreden van de Mexicaan erop. Bosz wisselde hem voor Malik Tillman. Nu is duidelijk dat het om een blessure gaat. 

Hoe lang de aanvaller er precies uitligt, is niet duidelijk. Wel staat vast dat hij het treffen met Excelsior aan zich voorbij zal moeten laten gaan. Lozano maakte in de 45 minuten die hij tegen NEC speelde overigens geen al te beste indruk. "Aanvallend is hij geen schim van wat hij is geweest. Hij komt echt geen cornervlag voorbij. Shockerend", zei ESPN-analist Kenneth Perez. 

Lozano is niet de enige afwezige bij PSV. Bosz moet het in Kralingen ook doen zonder Ismaël Saibari. Hij gaf na de warming-up in Nijmegen aan dat hij het niet helemaal vertrouwde. Op basis daarvan besloot Bosz om hem geen speelminuten te geven.