Vandaag Inside komt daags na Genee-uitspraken met nieuwe Derksen-update

Vandaag Inside komt daags na Genee-uitspraken met nieuwe Derksen-update

16 april - 18:50
101

Johan Derksen is dinsdagavond 'gewoon' te zien in Vandaag Inside. Presentator Wilfred Genee vertelde maandagavond nog dat dat niet het geval zou zijn, vanwege de behandeling die Derksen moest ondergaan aan zijn liesbreuk. Inmiddels is de televisiepersoonlijkheid tóch voldoende hersteld. 

"Johan is er morgen niet. Hij heeft een liesbreuk. Er komt dan steeds een darm uitkruipen, waardoor de onderbuik teveel opspeelt bij hem. Als die onderbuik teveel opspeelt, dan zit het klem. Dan doet het pijn, dus dat wordt nu teruggezet", zei Genee maandagavond. 

Vandaag Inside komt daags na die uitspraak van Genee met een nieuwe update, waarin vermeld wordt dat Derksen zich goed genoeg voelt om dinsdagavond plaats te nemen aan tafel. 'De besnorde analist werd dinsdag geopereerd aan een liesbreuk, maar is voldoende hersteld om aan te schuiven bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Job Knoester.'

Derksen vertelde vorig week zelf dat hij was opgenomen op de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis in Assen. De televisiepersoonlijkheid onthulde vorige maand al dat hij was getroffen door een darm die klem kwam te zitten in zijn liesbreuk. Vorige week woensdag ging het opnieuw mis.