Buitenspel: Hummels neemt Premier League in de zeik op X

Buitenspel: Hummels neemt Premier League in de zeik op X

19 april - 12:30 Laatste update: 13:43
26

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Hummels haalt uit naar Premier League
Mats Hummels heeft vrijdag een sneertje uitgedeeld naar de Premier League, nadat geen enkele Engelse club de halve finales van de Champions League of Europa League haalde. Manchester City sneuvelde tegen Real Madrid, terwijl ook Arsenal niet opgewassen was tegen Bayern München. Liverpool en West Ham delfden het onderspit in de Europa League tegen respectievelijk Atalanta en Bayer Leverkusen. 

Hummels kon het niet laten op sociale media een subtiele opmerking te maken over de Premier League. In Engeland worden buitenlandse competities soms denigrerend aangemerkt als 'farmers leagues' om de kwaliteit van de competitie en de spelers te beschrijven. Hummels schreef op X: 'Goede oogst deze week, mijn collega-boeren', verwijzend naar de resultaten van de Engelse ploegen.