Van Wonderen heeft geen contact opgenomen met Van Persie: 'Ga ik ook niet doen'

Van Wonderen heeft geen contact opgenomen met Van Persie: 'Ga ik ook niet doen'

26 april - 14:54
11

Kees van Wonderen heeft nog geen belletje gehad van Robin van Persie om te praten over de baan als hoofdtrainer bij sc Heerenveen. Laatstgenoemde wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de trainersvacature in Friesland en lijkt de opvolger te gaan worden van Van Wonderen, die na dit seizoen vertrekt.

Van Persie heeft nog geen contact opgenomen met Van Wonderen, zo laat laatstgenoemde weten in gesprek met ESPN. "Ik neem ook geen contact met hem op", aldus de huidige trainer van sc Heerenveen. Hij staat wel open voor een gesprek met zijn mogelijke opvolger. "Als hij daar behoefte aan heeft, dan kan dat altijd."

Naar verluidt ligt Van Persie op 'pole position' om zijn eerste stappen als hoofdtrainer in het betaald voetbal te zetten bij Heerenveen. "Ik denk dat het een mooie stap is voor hem", reageert Van Wonderen. "Ik ben benieuwd hoe dit voor hem uit gaat pakken."

Op dit moment is Van Persie nog werkzaam in de jeugdopleiding van Feyenoord als hoofdtrainer van de O18. Hij kreeg een aanbieding om de trainer te worden van Jong Feyenoord, maar dit aanbod heeft hij naast zich neergelegd.