'Agente Gimenez praat met drie clubs, Feyenoord laat vraagprijs zakken'

'Agente Gimenez praat met drie clubs, Feyenoord laat vraagprijs zakken'

29 april - 07:55 Laatste update: 08:02
165

Juventus, Atlético Madrid en RB Leipzig overwegen zich deze zomer te versterken met Santiago Gimenez. Alle drie de Europese topclubs voerden de afgelopen dagen gesprekken met Mariel Duayhe, de zaakwaarneemster van de Feyenoord-spits. Dat meldt FOX Sports.

Duayhe is samen met vader Christian Gimenez naar Europa gereisd om de opties van de 23-jarige Mexicaan in kaart te brengen. In Italië werd dit weekend nog gerept over een topontmoeting met AC Milan, maar dat klopt volgens FOX Sports niet. De laatste keer dat het kamp Gimenez contact had met I Rossoneri over een mogelijke transfer was enkele maanden geleden.

Wel voerde Duayhe gesprekken met Juventus, Atlético en RB Leipzig. De Italiaanse, Spaanse en Duitse topclub stevenen op Champions League-deelname af en zijn daarmee interessant. Feyenoord hanteerde aanvankelijk een vraagprijs van 40 miljoen euro voor Gimenez, stelt FOX. Dit bedrag zou inmiddels kunnen dalen naar 30 of 35 miljoen, klinkt het.

Dat lijkt te maken te hebben met de mindere vorm van Gimenez, die in achttien officiële duels na de winterstop pas vier keer scoorde. De spits heeft nog een contract tot medio 2027 in Rotterdam.