El Ghazi brengt absolute sterren bijeen in benefietwedstrijd voor Gaza

El Ghazi brengt absolute sterren bijeen in benefietwedstrijd voor Gaza

2 mei - 23:29
229

Anwar El Ghazi organiseert een benefietwedstrijd voor kinderen in Gaza, die slachtoffer zijn van de oorlog tussen het Israëlische leger en Hamas. De aanvaller heeft een behoorlijk aantal topvoetballers weten te verzamelen voor het duel.  

De wedstrijd wordt afgewerkt op 1 juni in Londen. Het duel zal gaan tussen een elftal van vrienden van El Ghazi en een ploeg die de naam ‘Nujum Sports’ zal dragen. Laatstgenoemde is een organisatie die opkomt voor het mentale welzijn van islamitische atleten. Een groot aantal grote voetballers zal aanwezig zijn bij het benefietduel.

Nujum zal aantreden met spelers als Halil Dervisoglu (ex-Sparta Rottterdam), Benjani, Emile Heskey, Bacary Sagna en Jeffrey Schlupp. El Ghazi komt met spelers als Khalid Boulahrouz, Ibrahim Afellay, Donny van de Beek en Robin van Persie op de proppen.

El Ghazi sprak zich al eerder uit over de oorlog en toonde medeleven voor het Palestijnse volk. Dat kwam hem uiteindelijk op een ontslag bij zijn vorige club FSV Mainz 05 te staan.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nujum Sports (@nujumsports)