Blamage Werder Bremen en trefzekere Elia

19-08-2012 18:41
2

Werder Bremen was in de eerste helft nog op de goede weg. In de 45ste minuut nam de formatie uit Bremen de leiding via één van de nieuwe aanwinsten, Eljero Elia. Op aangeven van Kevin De Bruyne plaatste de Nederlander de bal tegen de touwen.

Matthew Taylor bracht Munster na rust langszij, waarna Niclas Füllkrug Werder opnieuw op voorsprong bracht. De Bundesliga-club schrok vervolgens nog steeds niet wakker. Opnieuw Taylor tekende voor de 2-2.

In de verlenging viel het kwartje vervolgens de verkeerde kant uit voor Werder. Dima Nazarov zorgde voor een vreugde-explosie. De bezoekers kwamen die klop niet meer te boven. Taylor bepaalde na de rode kaart voor Sokratis Papastathopoulos (twee keer geel) de eindstand op 4-2 door een hattrick te maken.